Budapest Online Nyomda

Budapest Online Nyomda - Rólunk

Cégünk azzal a céllal jött létre, hogy széleskörű és színvonalas nyomdai szolgáltatást nyújtson, s a lehető legkedvezőbb árat biztosítsa ügyfeleinek.

Megalakulásunktól kezdve fontos számunkra, hogy megrendelőinket egyedi tervezésű, szép és hibátlan munkával szolgáljuk ki. Akár hozott anyag nyomtatásáról legyen szó, akár új anyag tervezése lenne a cél, cégünk rövid határidős munkákat is vállal, így bármikor állunk szíves rendelkezésükre.

Technológiai ismereteinknek-, illetve partnereinknek köszönhetően versenyképes áron, kis és nagy tételben vállaljuk névjegykártyák, szórólapok, plakátok, meghívók, étel- és itallapok, öntapadós címkék, matricák, képeslapok, oklevelek tervezését és nyomását. Nyomdánkban lehetőség van weblapterveztetésre, bélyegző-, tájékoztató- és házszámtáblakészíttetésre egyaránt, emellett vállalunk scannelést, laminálást, spirálozást.

A felmerülő igényekre igyekszünk a legmegfelelőbb és leghatékonyabb kivitelezési módot megtalálni. Nagyobb tétel rendelésekor a példányszámok növekedésével kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleinknek. Amennyiben meglévő anyaga helyett újat kívánna terveztetni, egyszeri tervezési díjért több tervet is készítünk partnereinknek.

Reméljük, ajánlatunk elnyeri tetszésüket, s mihamarabb segítségükre lehetünk nyomdai szolgáltatások kivitelezésében.

 

budapestonlinenyomda_logo_m_300x204.png

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestonlinenyomda.blog.hu/api/trackback/id/tr3313829932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Budapest Online Nyomda

Szereted a gyors és egyszerű nyomdai megoldásokat? Ha lételemed a kényelem, nálunk a helyed! Online nyomdánk azzal a céllal jött létre, hogy széleskörű és színvonalas nyomdai szolgáltatást nyújtson, s a lehető legkedvezőbb árat biztosítsa ügyfeleinek úgy, hogy még csak otthonukat, vagy a munkahelyüket se kelljen elhagyniuk. Nálunk minden elektronikusan történik az árajánlatkéréstől a megbízáson át egészen a késztermék kifizetéséig. Emellett mennyiségi kedvezményt és házhoz szállítást is biztosítunk!

Friss topikok

süti beállítások módosítása