Budapest Online Nyomda

Bélyegzőinkre garanciát vállalunk

Nemrégiben már összegeztük, miért érdemes a Budapest Online Nyomdát választani, ha bélyegzőt szeretnél készíttetni. Bár nem emeltük ki külön: cégünk teljes körű termékgaranciát biztosít minden Trodat bélyegzőjére. 

Amennyiben a nálunk vásárolt szöveglemezzel ellátott Trodat bélyegződ garanciaidőnkön belül (típustól függően 3-5 év) rendeltetésszerű használat mellett meghibásodna, ingyen gondoskodunk javításáról.

A garanciaidőn belül tehát minden olyan terméket, alkatrészt, amelyek gyártási probléma miatt meghibásodnak, cégünk azonos értékű termékkel pótolja, vagy gondoskodik annak javításáról, emellett a házhozszállítását is magára vállalja.

A gyorsaság és a minőség nálunk kéz a kézben jár.

www.budapestonlinenyomda.hu
info@budapestonlinenyomda.hu
+36 30 650 0705

 

trodatbelyegzokgaranciaval.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://budapestonlinenyomda.blog.hu/api/trackback/id/tr1214679480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Budapest Online Nyomda

Szereted a gyors és egyszerű nyomdai megoldásokat? Ha lételemed a kényelem, nálunk a helyed! Online nyomdánk azzal a céllal jött létre, hogy széleskörű és színvonalas nyomdai szolgáltatást nyújtson, s a lehető legkedvezőbb árat biztosítsa ügyfeleinek úgy, hogy még csak otthonukat, vagy a munkahelyüket se kelljen elhagyniuk. Nálunk minden elektronikusan történik az árajánlatkéréstől a megbízáson át egészen a késztermék kifizetéséig. Emellett mennyiségi kedvezményt és házhoz szállítást is biztosítunk!

Friss topikok

süti beállítások módosítása